Over onze rijschool

Over onze rijschool

Sinds 1989

Sinds 1989 zijn we dé toonaangevende rijschool die voortkwam uit een samenwerking van 8 gerenommeerde autorijscholen in Limburg. Ons doel was om één centrale rijschool te vormen voor vrachtwagen-, bus- en autocaropleidingen.

Op zoek naar een betrouwbare autorijschool in Hasselt waar je kunt leren autorijden op een veilige en zelfverzekerde manier? Zoek niet verder, want autorijschool Car en Truck staat voor je klaar! Bij Car en Truck begrijpen we dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke stap is naar onafhankelijkheid en vrijheid op de weg. Daarom bieden we een professionele en persoonlijke benadering van rijlessen, zodat je met vertrouwen achter het stuur stapt. Onze ervaren en geduldige instructeurs zijn toegewijd aan het begeleiden van elke leerling op zijn of haar unieke leertraject. Of je nu een complete beginner bent of al enige ervaring hebt, wij passen ons lesmateriaal en de lesmethoden aan op jouw niveau en leertempo. Tijdens de autorijlessen ligt de focus op het aanleren van de juiste rijvaardigheden, verkeersregels en verkeersinzicht. Je leert alle essentiële technieken, zoals het bedienen van de auto, correct schakelen, veilig inhalen, invoegen op snelwegen en het nemen van bochten. Daarnaast besteden we aandacht aan defensief rijden, zodat je leert anticiperen op mogelijke gevaren op de weg. Bij Car en Truck geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze instructeurs nemen de tijd om je te leren kennen, eventuele angsten of onzekerheden weg te nemen en een vertrouwensband op te bouwen. We moedigen je aan om vragen te stellen en bieden constructieve feedback om je voortgang te stimuleren. We begrijpen ook dat flexibiliteit belangrijk is in je drukke agenda. Daarom bieden we flexibele lesuren aan, zodat je de rijlessen kunt plannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Of je nu lessen wilt volgen na schooltijd, in het weekend of zelfs 's avonds, wij passen ons aan op jouw behoeften. Kies autorijschool Car en Truck in Hasselt als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare autorijschool die jou helpt je rijbewijs te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar het behalen van je rijbewijs met vertrouwen en succes!
Bij autorijschool Car en Truck in Hasselt ben je aan het juiste adres voor het behalen van verschillende rijbewijzen. Of je nu op zoek bent naar het rijbewijs AM, A, A1, A2, B, BE, C, CE of C+CE vakbekwaamheid, wij bieden professionele en kwalitatieve rijopleidingen aan. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar het behalen van het gewenste rijbewijs. Of je nu wilt leren rijden met een scooter (AM), motor (A, A1, A2) of auto (B), of als je ambitie hebt om vrachtwagen (C) of vrachtwagen met aanhangwagen (CE) te besturen, wij hebben de expertise en het lesmateriaal om je te helpen slagen. Bij Car en Truck begrijpen we dat elk rijbewijs zijn eigen unieke vereisten en uitdagingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte rijopleidingen aan die aansluiten bij de specifieke eisen van elk rijbewijs. Onze instructeurs zullen je begeleiden doorheen de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn op het examen en veilig de weg op te gaan. Of je nu een beginner bent zonder enige rijervaring, of als je al wat ervaring hebt en je vaardigheden wilt verfijnen, wij passen ons lesprogramma aan op basis van jouw behoeften en leertempo. Onze instructeurs zijn geduldig, vriendelijk en ervaren in het begeleiden van leerlingen van alle niveaus. Bij Car en Truck streven we naar flexibiliteit en gemak voor onze leerlingen. We bieden flexibele lesuren aan, zodat je de rijlessen kunt plannen op momenten die voor jou het beste uitkomen. Of je nu lessen wilt volgen na schooltijd, in het weekend of zelfs 's avonds, wij passen ons aan op jouw drukke schema. Kies autorijschool Car en Truck in Hasselt en zet de eerste stap naar het behalen van jouw gewenste rijbewijs. Onze professionele instructeurs, persoonlijke benadering en uitgebreide lesprogramma's zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op het examen en met vertrouwen de weg op gaat. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw rijavontuur!

Enthousiaste professionals

Vanaf het allereerste begin bleek deze samenwerking een groot succes, dankzij ons team van enthousiaste professionals. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende rijschool en bieden we een breed scala aan opleidingen aan. Naast de opleidingen voor categorieën C1, C1+E, C, C+E en D, bieden we ook lespakketten aan voor de categorieën AM, A1, A2, A, B en BE.

Car & Truck opleidingscentrum

Toen in september 2008 de vakbekwaamheid voor bus- en autocarchauffeurs werd ingevoerd, en in september 2009 voor vrachtwagenchauffeurs, hebben wij niet stilgezeten. We hebben het Car & Truck opleidingscentrum opgericht, waar je terecht kunt voor de wettelijk verplichte nascholing – code 95. Om deze nascholing op het hoogste niveau aan te bieden, werken we tegenwoordig samen met de uiterst professionele transportacademie.

Ben je op zoek naar een betrouwbare autorijschool in Hasselt waar je op een professionele manier je rijbewijs kunt behalen? Zoek niet verder, want bij autorijschool Car en Truck ben je aan het juiste adres! Bij Car en Truck begrijpen we dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is. Daarom bieden we uitgebreide rijopleidingen aan voor diverse rijbewijscategorieën, waaronder AM, A, A1, A2, B, BE, C, CE en C+CE vakbekwaamheid. Onze ervaren instructeurs zijn gepassioneerd en hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol begeleiden van leerlingen naar het behalen van hun rijbewijs. Onze rijopleidingen zijn op maat gemaakt, zodat we kunnen voldoen aan jouw specifieke behoeften en leerstijl. Of je nu een complete beginner bent of al enige rijervaring hebt, onze instructeurs passen zich aan jouw niveau aan en zorgen ervoor dat je op een comfortabele en zelfverzekerde manier leert rijden. Bij Car en Truck leggen we de nadruk op het aanleren van zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden die nodig zijn om veilig en verantwoordelijk de weg op te gaan. Je krijgt een grondige kennis van verkeersregels, verkeersinzicht en defensief rijden. Daarnaast ligt de focus op voertuigbeheersing en het ontwikkelen van de juiste rijvaardigheden. Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is in jouw drukke leven. Daarom bieden we flexibele lesuren aan die aansluiten bij jouw agenda. Of je nu 's ochtends, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij passen ons aan jouw beschikbaarheid aan. We willen het behalen van je rijbewijs zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk maken. Kies voor autorijschool Car en Truck in Hasselt en zet de eerste stap naar het behalen van jouw rijbewijs. Met onze professionele instructeurs, persoonlijke benadering en flexibele lesuren bieden we een optimale leerervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw weg naar rijvaardigheid en onafhankelijkheid op de weg!
Welkom bij Autorijschool Car & Truck in Hasselt, waar we de weg naar jouw rijbewijs een verfrissende en dynamische ervaring maken! Bij ons geloven we dat het leren autorijden een avontuurlijke reis moet zijn, vol energie en positiviteit. We zijn er trots op een rijschool te zijn die frisheid en enthousiasme inbrengt in elke les. Onze missie is om jou niet alleen de vaardigheden bij te brengen om veilig en zelfverzekerd achter het stuur te zitten, maar ook om jouw rijervaring leuk en memorabel te maken. Onze instructeurs zijn niet alleen ervaren en gekwalificeerd, maar ze brengen ook een verfrissende aanpak met zich mee. Ze zullen jou met hun enthousiasme en passie inspireren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst plaatsneemt achter het stuur of al enige ervaring hebt, onze instructeurs zullen jou begeleiden met geduld en positiviteit, waardoor je je op je gemak voelt en kunt genieten van elke les. Bij Autorijschool Car & Truck werken we met moderne lesvoertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en comfortvoorzieningen. Je zult rijden in een auto die niet alleen veilig en betrouwbaar is, maar ook een verfrissend design heeft dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Jouw lessen zullen plaatsvinden in een omgeving die je inspireert en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Onze rijschool biedt een flexibel lesprogramma dat aansluit op jouw agenda en levensstijl. Of je nu lessen wilt volgen tijdens de week, in het weekend of zelfs 's avonds, wij passen ons aan jouw behoeften aan. We begrijpen dat het leren rijden een spannende periode in je leven is en we willen ervoor zorgen dat het proces soepel verloopt en aansluit op jouw drukke schema. Dus als je op zoek bent naar een frisse en dynamische rijschool in Hasselt, kies dan voor Autorijschool Car & Truck. Samen zullen we jouw rijdoelen bereiken en ervoor zorgen dat jouw rijervaring een avontuur is om nooit te vergeten. Stap in en laat ons je begeleiden op de weg naar succes en vrijheid achter het stuur!

Ervaren instructeurs en modern wagenpark

Bij Rijschool “Car & Truck Opleidingscentrum NV” staat kwaliteit en professionaliteit voorop. Onze ervaren instructeurs en modern wagenpark zorgen ervoor dat jij de beste opleiding krijgt en met vertrouwen de weg op gaat. Of je nu je vrachtwagenrijbewijs wilt halen, je buschauffeursvaardigheden wilt verbeteren of je wilt bijscholen met de code 95, bij ons ben je aan het juiste adres.

Een succesvolle rij carrière

Schrijf je vandaag nog in bij Rijschool “Car & Truck Opleidingscentrum NV” en ontdek waarom we al jarenlang de voorkeurskeuze zijn voor professionele rijopleidingen. Neem contact met ons op en begin jouw reis naar een succesvolle rijcarrière!

Welkom bij Autorijschool Car & Truck, dé plek waar cool en professionalisme samenkomen in het hart van Hasselt! Wij zijn geen gewone rijschool. Nee, hier bij Car & Truck draait het om het ervaren van een rit vol stijl en vertrouwen. We zijn een rijschool die zich richt op de moderne en hippe generatie, omdat we weten dat rijden niet alleen een vaardigheid is, maar ook een manier om je persoonlijke vrijheid en individualiteit te uiten. Bij ons geen saaie lessen in grijze auto's. Nee, onze lesvoertuigen zijn stijlvol en voorzien van de nieuwste technologieën. Je zult rondrijden in een auto die niet alleen comfortabel is, maar ook een weerspiegeling van jouw eigen smaak en persoonlijkheid. We willen dat je je op je gemak voelt en geniet van elke seconde dat je achter het stuur zit. Onze instructeurs zijn geen traditionele leraren. Ze zijn jong, enthousiast en begrijpen jouw leefwereld. Ze zijn er niet alleen om je de basisvaardigheden van het autorijden bij te brengen, maar ook om je te begeleiden en te inspireren tijdens je reis op de weg. Ze zullen je niet alleen leren hoe je moet schakelen en sturen, maar ook hoe je met zelfvertrouwen en flair achter het stuur kunt zitten. Bij Autorijschool Car & Truck draait het niet alleen om het behalen van je rijbewijs, maar ook om het creëren van herinneringen en het hebben van plezier. We organiseren regelmatig leuke evenementen en uitstapjes, zodat je kunt genieten van het samenzijn met medeleerlingen en gelijkgestemde autoliefhebbers. We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is en we zijn er trots op om je te begeleiden op deze opwindende reis. Of je nu droomt van een coole stadsauto, een krachtige sportwagen of zelfs een stoere vrachtwagen, wij zorgen ervoor dat je klaar bent om jouw stijlvolle rit op de weg te maken. Dus waar wacht je nog op? Spring achter het stuur en laat Autorijschool Car & Truck je begeleiden naar de vrijheid en avontuur dat autorijden met zich meebrengt. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waarbij coolness en professionaliteit hand in hand gaan. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar om de hipste rijschool van Hasselt te ontdekken!