KMO Portefeuille

Profiteer van subsidiemogelijkheden voor rijopleidingen met Autorijschool Car & Truck en de KMO-portefeuille

Ontdek de voordelen van Autorijschool Car & Truck als erkende dienstverlener voor de KMO-portefeuille!

Dit is een subsidieprogramma dat speciaal is ontworpen om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen bij het versterken van hun competenties en het bevorderen van groei. Als erkende dienstverlener kunnen wij u ondersteunen bij het indienen van subsidieaanvragen en het optimaliseren van uw investering in rijopleidingen.

Neem vandaag nog contact op met Autorijschool Car & Truck om te ontdekken hoe wij als erkende dienstverlener u kunnen helpen bij uw rijopleidingsbehoeften. Ons toegewijde team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een succesvolle subsidieaanvraag. Investeer in uw bedrijf en uw chauffeurs met de ondersteuning van de KMO-portefeuille en de expertise van Autorijschool Car & Truck!

Ben je op zoek naar een rijschool in Hasselt waar je een professionele rijopleiding kunt volgen én waar je gebruik kunt maken van de KMO portefeuille? Dan ben je bij Rijschool Car en Truck aan het juiste adres! Bij Rijschool Car en Truck begrijpen we dat investeren in je rijopleiding een belangrijke beslissing is, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om de opleidingskosten gedeeltelijk te vergoeden via de KMO portefeuille. De KMO portefeuille is een subsidieprogramma dat Vlaamse ondernemers ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling. Als erkende rijschool zijn we trots om deze mogelijkheid aan te bieden aan onze klanten. Dankzij de KMO portefeuille kunnen ondernemingen tot wel 30% van de opleidingskosten terugkrijgen, afhankelijk van hun grootte. Het proces is eenvoudig. Als je een opleiding volgt bij Rijschool Car en Truck en je voldoet aan de voorwaarden, kun je een aanvraag indienen bij de KMO portefeuille. Na goedkeuring ontvang je een subsidiebedrag dat je kunt gebruiken om een deel van de kosten te compenseren. Bij Rijschool Car en Truck streven we naar de hoogste kwaliteit in onze rijopleidingen. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen bij elke stap van het leerproces, zodat je zelfverzekerd en veilig achter het stuur zit. Of je nu je rijbewijs B, motorrijbewijs A, vrachtwagenrijbewijs C of een ander rijbewijs wilt behalen, we hebben de expertise en de middelen om je te helpen slagen. Wacht niet langer en maak gebruik van de KMO portefeuille om je rijopleiding bij Rijschool Car en Truck financieel aantrekkelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij je aanvraag en eventuele vragen te beantwoorden. Investeer in jezelf en je bedrijf met de professionele rijopleidingen van Rijschool Car en Truck, en profiteer van de voordelen van de KMO portefeuille. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste vaardigheden en kennis ontwikkelt om succesvol de weg op te gaan.